NE SAMO DA PRIDOBIJAMO FANOVE ZA VAS

VEĆ VAM OBEZBEĐUJEMO I KUPCE

Marketing društvenih medija danas je gotovo neophodan za poslovanje. Stoga i mi, kao agencija za mrežni marketing, ovde stavljamo poseban naglasak i preuzimamo potpuno upravljanje društvenim mrežama. U suštini, ne samo da ćemo Vam skinuti teret s ramena, već ćemo Vam pomoći i da efikasno primenite zamišljenu strategiju komunikacije, koristeći u potpunosti prednosti društvenih medija. Verujemo da nije uvek neophodno biti prisutan na svim dostupnim platformama. Mi više volimo da odaberemo interfejse koji će se koristiti kako bismo mogli da prenesemo zaista koristan i relevantan sadržaj a da pritom delujemo tačno tamo gde je ciljna grupa kompanije aktivno prisutna.

Naše usluge

 • 1.
  E-branding
  • za jedinstveni vizualni pristup vašim servisima.
 • 2.
  Social Media Marketing
  • za vidljivost pratiocima na društvenim mrežama.
 • 3.
  SEO usluge
  • nudimo Vam sveobuhvatno SEO uslugu on On page optimizacije preko izgradnje relevantnih linkova, do praćenja rangiranja na Google i ostalim pretraživačima Vašeg sajta.
 • 4.
  Web Stranice,
  • izgradnja Vaše digitalne lične karte.

U slučaju marketinga na društvenim mrežama, mnogo toga zavisi od namere i odabira pravog trenutka. Nije svejedno kada i šta objavljujemo. Veb lokacije na društvenim mrežamama volimo da gledamo kao na mrežni časopis u kome posetioci mogu pronaći sve što im je potrebno. U interesu nam je da ne stvaramo samo objave tipa prodaje, već radije da tokom stvaranja sveobuhvatnog sadržaja kroz raznolike teme opišemo dati proizvod ili uslugu. Budući da su Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest i sve ostalo različite platforme namenjene za različite svrhe, u skladu s tim dizajniramo i komunikacije. Objavljeni sadržaj nije samo važan u korporacijskoj komunikaciji na društvenim mrežama, već ne bi trebalo potcenjivati ni njegovu ulogu u izgradnji zajednice. U vezi uticajem na zajednicu, sprovodimo takozvanu modernizirajuću aktivnost tokom koje obrađujemo primljene komentare i pitanja. Ovo se u osnovi odvija kao da održavamo mrežnu korisničku službu u kojoj pažljivo pazimo na brz, pravovremeni odziv. Ako je potrebno, prosledićemo primljena pitanja ili, ako imamo sve potrebne informacije, odmah ćemo odgovoriti na njih.

U čemu možete da računate na nas?

Marketing na društvenim mrežama. Ako tražite efikasan način za povećanje vašeg poslovnog brenda, broja novih kupaca i prometa na veb lokaciji, tada morate biti na društvenim mrežama! Pogledajte našu uslugu marketinga na društvenim mrežama i ojačajte svoje prisustvo uz našu pomoć! Za početak, stupite u kontakt sa nama.

Poboljšajte poznavanje brenda

Da li je aktivno poslovanje na platformama društvenih medija važno za vaše poslovanje?

Ako već neko vreme koristite društvene medije, verovatno ste videli objave i komunicirali sa oglašivačem neke poslovne stranice – posebno ako vam se marka dopala! Ciljna publika se ne razlikuje. Vole da se posvete brendovima koji im se sviđaju i kojima veruju.

 

Ali kako kod potrošača izgraditi poverenje u brend?

Tu na scenu stupa stvaranje marketinga na društvenim mrežama, poznato kao promocija SMM-a. Ova specijalizovana metoda digitalnog marketinga ima za cilj povećanje svesti o brendu, izgradnju poverenja u brendove izgradnjom solidnog prisustva na vašem društvenom mediju.
Ali koliko su društveni mediji zaista važni za posao poput vašeg? Pogledajmo ove statistike.
74% korisnika Facebook-a kaže da svakodnevno provjeravaju svoju Facebook stranicu a 66% njih tvrde da im se sviđa ili prati marku na ovoj društvenoj platformi.
90% korisnika Instagrama kaže da prate posao na ovoj društvenoj mreži, što takođe znači da se korisnici IG-a rado povezuju sa popularnim brendovima. 89% marketinških preduzeća na mreži, navodi da je Instagram bio vrlo efikasna društvena platforma za medijski marketing uticaj.
77% Tviter korisnika kaže da se imaju pozitivnije mišljenje prema određenom brendu kada odgovore na njihov tvit. 53% korisnika kaže da je kupilo proizvod koji je prvi put tamo zapazilo.

Mi smo tu zbog Vas!

Kontaktirajte nas za sve informacije.