Budite bolje rangirani na Google pretraživaču

SEO usluge – Online Marketing usluge

Sa optimizacijom sajta budite uvek ispred Vaše konkurencije na Internetu. Nudimo Vam SEO uslugu na ”On page” sveobuhvatne optimizacije stranice preko izgradnje relevantnih linkova, do praćenja rangiranja na Google i ostalim pretraživačima Vašeg sajta. Ujedno Vam možemo voditi kampanju tj. oglašavanje na Google-u, Facebooku, i na ostalim društvenim mrežama. Ukoliko imate pitanja tu smo, možete nas kontaktirati.

Imate web sajt, a nemate posetioce?

Vaš sajt se ne može pronaći na Google pretraživaču, ili je daleko od prve strane rezultata pretrage?

Potreban Vam je optimizacija sajta!

Mi Vam možemo pomoći. Optimizacija sajta ili SEO (Search Engine Optimization) je optimizacija Vašeg web sajta za pretraživače i jedan je od najvažnijih usluga naše agencije. Dobra pozicija na pretraživačima ( prvenstveno na Google) je dugoročna investicija u Vaše online prisustvo, pošto se optimizacijom sajta postiže bolja posećenost, jačate svoje prisustvo na Internetu, jačate svoj brand i imidž.

Najrasprostranjeniji pretraživač kod nas i u svetu je Google, i zbog toga je naš akcenat da optimiziramo Vaš sajt za Google. Osnovni cilj optimizacije sajta je privući što veći broj kvalitetnih posetilaca, posetioce kome je sajt i namenjen, kao i dostizanje što bolje pozicije na Google pretraživaču.

01
SEO Optimizacija
Pružamo usluge sveobuhvatnog SEO optimizacije od A do Š
02
Backlink Menadžment
Praćenje izgrađenih relevantnih povratnih linkova.
03
Izgradnja linkova
Izgradnja relevantnih povratnih linkova ka Vašem sajtu.
04
On i off page optimizacija
Optimizacija izvornog koda, sadržaja kao i izgradnja backlinkova.
05
Google i Facebook oglašavanje
Kreiranje, podešavanje i vođenje oglašavanja na Google pretraživaču kao i na društvenim mrežama Facebook, Instagram itd.
06
Praćenje rezultata optimizacije
Praćenje rezultata optimizacije sajta, kao i praćenje konverzija.
Učini korak dalje, jer svet menjamo zajedno.