O Nama

7

godina iskustva

Dropkom d.o.o. je preduzeće koje se bavi razvojem i prodajom inovativnih rešenja iz oblasti IT sektora. Naša kompanija je sebi zadala za cilj da osvoji tržište EX- Jugoslavije i da bude jedan od lidera u regiji.

Dizajniranje web stranica, social media marketing i izrada E-brandinga je naša glavna delatnost.

Zajedno možemo ostvariti rezultate!

Protekla godina nas je nemilosrdno probudila i ukazala na činjenicu da na dugoročne, više marketinški zasnovane usluge, koje vremenom povećavaju značaj i status brenda, mnogo bolje možemo uticati tako da što je brže moguće donosimo opipljive rezultate. Naše prodajne usluge odmah dolaze do izražaja, zato što Vam, u većini slučajeva, već na kraju prvog meseca stavlja konkretan profit u džep.

Saradnja
Mi smo tu zbog Vas!
Kreativnost
Kreativnost je rezultat rada, a ne trenutka
Realizacija
Ako se ne pokrenemo, sigurno nećemo stići.

Timski rad

Mi sarađujemo sa kompanijama kojima je naš rad istinska pomoć. Znamo da prodaja sve pokreće i pomera unapred. Stoga Vam prodajemo marketinške usluge gde Vam se ulaganje višestruko vraća kroz drastično povećanje prodaje Vaših proizvoda. Ovako se razvijamo i rastemo zajedno, na obostrano zadovoljstvo.

`
Kristian Đetvai
Social Media Manager
`
Zoltan Balint
SEO specijalist
`
Marton Đetvai
Designer

“Nikada ne sumnjajte u moć male grupe promišljenih i posvećenih ljudi koji žele da promene svet, jer su oni jedini koji to zaista mogu.”

“Talent pobedjuje igre, ali timski rad i inteligencija osvajaju prvenstva.”

“Zbližavanje je početak; ostajanje zajedno je napredak; sarađivanje je uspeh.”

inner-img
Budi deo nas!